ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΩΝ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ

Για κάθε δημιουργό που επιθυμεί να αποτυπώσει το ταξίδι του έργου του μέσα από μια προσεγμένη οπτικοακουστική παραγωγή, είμαστε εδώ για να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το όνειρο.

Εάν είστε ζωγράφος, φωτογράφος ή γλύπτης, και θέλετε να παρουσιάσετε την τέχνη σας με μια προσεγμένη έκθεση, μπορούμε να δημιουργήσουμε το πορτραίτο αυτής της εκδήλωσης. Ας συνεργαστούμε για να αναδείξουμε την ουσία και την ομορφιά της τέχνης σας με μια εξαιρετική οπτικοακουστική παραγωγή.

Οι παραγωγές αναδεικνύουν την ουσία της τέχνης σας, δημιουργώντας μια αξέχαστη αφήγηση για το κοινό.

Αναζητήστε έμπνευση στα παρακάτω παραδείγματα:

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

AP Stories Producer

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ Α.ΠΕΤΣΑ & Χ.ΜΠΟΥΡΟΝΙΚΟΥ (2022)

Από τις ομιλίες του 5ου Μεγάλου Ανταμώματος στην Δεσκάτη, το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022, με την τιμητική διπλή εκδήλωση για τον εκλιπόντα Αντώνη Πέτσα και την ονοματοδοσία του κτιρίου σε «ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΠΕΤΣΑΣ» καθώς και τον ζωγράφο Χρήστο Μπουρονίκο με την μόνιμη έκθεση των έργων του στην «ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΡΟΝΙΚΟΣ» μετά από 40 χρόνια εικαστικών αναζητήσεων.

Διαβάστε Περισσότερα
AP Stories Producer

1821, ΤΟ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ (2021)

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, τα Αρσάκεια Σχολεία παρουσίασαν στους χώρους των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων της Εκάλης δύο ολοκληρωμένες σειρές έργων του ζωγράφου Γιώργου Κόρδη.

Διαβάστε Περισσότερα