YΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑΙΝΙΩΝ

ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑΙΝΙΩΝ

AP Stories Producer

Έκθεση

Είστε ζωγράφος, φωτογράφος ή γλύπτης; Θέλετε να φτιάξετε το πορτραίτο μίας έκθεσης που εκθέτετε τα έργα σας; Θέλετε να δείξετε την πορεία του έργου σας διαχρονικά; Δείτε

  • το «1821, το λερωμένο λευκό» μία έκθεση ενός ζωγράφου σε ένα εκπαιδευτικό οργανισμό που έδωσε σαν αποτέλεσμα μια περιήγηση του καλλιτέχνη
  • το «Έρωτα εσύ» από το Ίδρυμα Άγγελου & Λητώς Κατακουζηνού
  • το «Εκδήλωση τιμής Α.Πέτσα & Χ.Μπουρονίκου» με αφορμή την δωρεά έργων του ζωγράφου στον τόπο καταγωγής του. Η εκδρομή μας στη Δεσκάτη και η παρακολούθηση της τιμητικής εκδήλωσης στο παλιό πέτρινο σχολείο στάθηκαν οι αιτίες και η πρόκληση για να δημιουργηθεί η ταινία.

Εκπαιδευτικό βίντεο

Αν θέλετε να γίνετε μάρτυρες μίας σπανίας συνεργασίας δύο μεγάλων φορέων ή προσώπων, δείτε τι έκαναν ο Ηλίας Λαλαούνης με τα σχέδια από τα παιδιά της Σχολής Μωραΐτη στο «Ταξιδεύοντας στους μύθους και στην τέχνη».

AP Stories Producer
AP Stories Producer

Κοινωνικά δίκτυα

Είστε ένας πολιτιστικός σύλλογος; Καταγράφετε έθιμα; Θέλετε να είναι περιεκτικά και σύντομα για να τα ανεβάσετε σε κανάλια σας στα social media;

Δείτε ένα έθιμο από την Αγιάσο, παραμονή της Παναγίας με τίτλο «Δρόμος» που μας ζήτησε η Μη Κυβερνητική οργάνωση της Αγιάσου “Visit Agiasos”.

Ντοκιμαντέρ

Είστε ένας φορέας όπως η Σχολή Μωραΐτη και θέλετε να τιμήσετε κάποια πρόσωπα στην επέτειο κάποιων γεγονότων; Πάρτε μία μικρή γεύση από το επετειακό αφιέρωμα στον ιδρυτή της σχολής με τίτλο «Αντώνης Μωραΐτης 1914-1981» που ολοκληρώσαμε πρόσφατα.

AP Stories Producer
AP Stories Producer

Προφορική μαρτυρία

Έχετε καταγράψει την μαρτυρία ενός ανθρώπου σας για κάποιον, που έφυγε και θέλετε να τα συγκεντρώσετε όλα σε μία ολοκληρωμένη ανάμνηση. Δείτε το οδοιπορικό «Παύλος Μωραΐτης»

Προωθητικό video

Εκπροσωπείτε ένα Μουσείο και αναζητάτε προωθητικά video για μία έκθεση ή μία εκδήλωση. Ρίξτε μια ματιά στις «Ηρωικές ιστορίες στον μπερντέ του Καραγκιόζη»

Έχετε κατάστημα με αθλητικά είδη και σας ενδιαφέρει να βρείτε έναν τρόπο να προσελκύσετε νέους και πελάτες; Θέλετε κάποιον να σας παρουσιάσει νέα προϊόντα με τα χαρακτηριστικά τους με έναν ιδιαίτερο τρόπο; «MTB εξοπλισμός προστασίας»

AP Stories Producer
AP Stories Producer

Πορτραίτο

Έχετε χόμπι τον αθλητισμό; Θέλετε να δείξετε την πορεία σας; Ψάχνετε να δείτε μαζεμένο υλικό σε μια όμορφη παρουσίαση; Η ταινία “Mια ζωή ποδήλατο” είναι ένα παράδειγμα, του πως μπορεί κανείς να αφηγηθεί τα βιώματά του, τεκμηριώνοντας τις θέσεις του σε λίγα λεπτά. Η κάμερα παρακολουθεί τον Φίλιππο Αθανασίου κατά τη διάρκεια της προπόνησης του, και σκιαγραφεί ένα μικρό πορτραίτο του με τις απόψεις του περί διατροφής και διαφόρων μυστικών για το ποδήλατο.

Γνωρίσατε έναν καταπληκτικό άνθρωπο και θέλετε να φτιάξετε το πορτραίτο του;
Δείτε την ταινία με τίτλο «Αντώνης Μηνάς» που έχει ανεβάσει στο κανάλι του YouTube το Αναγνωστήριο Αγιάσου «Η Ανάπτυξη».

ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ

AP Stories Producer

Θεατρική παράσταση

Είστε ένας θίασος ερασιτεχνικού θεάτρου και θέλετε να καταγράψετε μία παράσταση σας; Μπορούμε να καλύψουμε με αρκετές κάμερες ζωντανά την παράσταση σας. Δείτε παραδείγματα στην ή το «That’s Life».

Παρουσίαση βιβλίου

Είστε συγγραφέας; Θέλετε να καταγράψετε την παρουσίαση του βιβλίου σας; Έχετε ετοιμάσει και ένα δρώμενο; Δείτε το «Ταξίδι στο Φεγγάρι».

AP Stories Producer
AP Stories Producer

Συνέδριο

Ας υποθέσουμε πως θέλετε να καταγράψετε ένα συνέδριο.

Αν είστε από ένα σχολείο, η πρόσφατη εμπειρία μας από τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία και το μαθητικό συνέδριο με τίτλο «Πόλεις του 21ου αιώνα: Προκλήσεις – Προσαρμογή – Ποιότητα» αποτελεί εγγύηση, αφού τα πολλαπλά ζητούμενα και οι πολλές θεματικές ενότητες με παράλληλες ροές παρουσιάσεων καλύφθηκαν με ποιότητα.

Αν είστε ένας επιστημονικός οργανισμός, όπως το Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης μπορείτε να δείτε το «IENE 25th National Energy Conference».

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ

AP Stories Producer

e-book

Έχετε ένα μεγάλο θέμα με πολλά διαδραστικά κομμάτια, πρόσωπα, διαφορετικά υλικά και θέλετε να τα ενοποιήσετε; Το παράδειγμα από το ebook «Η Μεγάλη Απόσταση» θα σας δώσει μία ιδέα, του πως γίνεται αυτό.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

AP Stories Producer

Διαδικτυακά μαθήματα

Είστε καλλιτέχνης και θέλετε να διδάξετε εξ αποστάσεως;
Ένα μικρό δείγμα από τα διαδικτυακά μαθήματα του αγιογράφου Γιώργου Κόρδη με τίτλο «Η τέχνη της εικόνας (σχέδιο και χρώμα)».

Εργαστήριο οπτικοακουστικής έκφρασης

Θέλετε να μάθετε να εκφράζεστε οπτικοακουστικά; Θέλετε να δημιουργείτε μικρά έργα με ψηφιακά μέσα; Κοντά μας και μέσα από το παιχνίδι θα δείτε πόσο πιο απλή γίνεται η τεχνολογία και η έκφραση. Περισσότερα.

AP Stories Producer