ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΩΝ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Για τους φίλους του θεάτρου που επιθυμούν να αποτυπώσουν τη μαγεία των παραστάσεών τους, έχουμε την τέλεια λύση. Με τη χρήση πολλών καμερών, μπορούμε να καλύψουμε ζωντανά την παράσταση σας, αποτυπώνοντας κάθε στιγμή και κάθε συναισθηματική εκδήλωση.

Οι οπτικοακουστικές μας παραγωγές συλλαμβάνουν την ουσία και τον πνευματισμό κάθε θεατρικής στιγμής.

Ας κρατήσουμε μαζί ζωντανή τη μαγεία της σκηνής σας!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

AP Stories Producer

ΗΡΩΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΝΤΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ (2021)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, το Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού, εγκαινιάζοντας τον αύλειο χώρο της νέας του στέγης, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε παραστάσεις θεάτρου σκιών με ηρωικό-ιστορικό περιεχόμενο.

Διαβάστε Περισσότερα
AP Stories Producer

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΟΦΟΚΛΗ (2022)

Η τραγωδία « Αντιγόνη» του Σοφοκλή στα Αρχαία Ελληνικά, υπερτιτλισμένη στη Νέα Ελληνική Γλώσσα, και την αγγλική σε σκηνοθεσία Γιάννη Σταματίου και με τον ίδιον στο ρόλο του Κρέοντα.

Διαβάστε Περισσότερα
AP Stories Producer

ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ ΕΠΗΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟ ΔΡΟΜΟ (2021)

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, έντεκα μαθητές της Α ́ Γυμνασίου του Α ́ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης δραματοποιούν στο «Κέντρο Τεχνών Μετς» με την καθοδήγηση των καθηγητών Ειρήνης Φαραντούρη (Φιλόλογος), Κώστα Θεοδώρου (Θεατρολόγος) και Ξένιας Σιούτη (Πληροφορικός) το Σχεδίασμα Α ́ και τους Στοχασμούς των Ελεύθερων Πολιορκημένων του Δ. Σολωμού, εμπνεόμενοι από το ομότιτλο βιβλίο τέχνης του Γιώργου Κόρδη.

Διαβάστε Περισσότερα
AP Stories Producer

THAT’S LIFE (2013)

Από τα φοιτητικά μου χρόνια ήθελα να κινηματογραφίσω μία θεατρική παράσταση. Διαβάστε πως έγινε η καταγραφή με μία κάμερα σε δύο μέρες χωρίς κοινό από ένα άτομο.

Διαβάστε Περισσότερα