ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΩΝ

ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ

Αν αγαπάτε τον αθλητισμό και θέλετε να μοιραστείτε την πορεία σας, ή αν αναζητάτε μαζεμένο υλικό σε μια όμορφη παρουσίαση.

Αν γνωρίσατε έναν εκπληκτικό άνθρωπο και θέλετε να φτιάξετε το πορτραίτο του ή εάν έχετε καταγράψει τη μαρτυρία ενός ανθρώπου και θέλετε να συγκεντρώσετε όλες αυτές τις σημαντικές στιγμές σε μία ολοκληρωμένη ανάμνηση, είναι μια τιμητική και συναισθηματική διαδικασία. 

Με τη χρήση της κινηματογραφικής τέχνης, μπορούμε να αφηγηθούμε μια ιστορία που θα διατηρηθεί για πάντα ως αναφορά στο παρελθόν και τον αγαπημένο σας άνθρωπο.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

AP Stories Producer

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ (2020)

Δεχτήκαμε την πρόκληση να γυρίσουμε σε ταινία λίγες ώρες από την ζωή ενός ποδηλάτη. Χρειαστήκαμε μία κάμερα, ένα ασύρματο μικρόφωνο, ένα αυτοκίνητο και αρκετό κέφι για το μοντάζ.


Διαβάστε Περισσότερα
AP Stories Producer

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (2017)

Επιμεληθήκαμε το video, που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση της συλλεκτικής ετήσιας πολιτιστικής έκδοσης “ΕΠΙΛΟΓΟΣ” προς τιμήν του Άγγελου Αντωνόπουλου, κάνοντας μία συρραφή από υλικό τηλεοπτικών εκπομπών.

Διαβάστε Περισσότερα
AP Stories Producer

ΠΑΥΛΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ (2015)

Δημιουργήσαμε ένα σύντομο οδοιπορικό για τη ζωή και το έργο του Παύλου Μωραΐτη, που συμπεριλάμβανε το μάζεμα των υλικών, τις σαρώσεις, το γύρισμα της συνέντευξης, το μοντάζ και την επιλογή της μουσικής.

Διαβάστε Περισσότερα