ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αν έχετε σκοπό να δημιουργήσετε ένα εκπαιδευτικό βίντεο που εστιάζει σε διάφορες θεματικές ενότητες, έχουμε την εμπειρία και την δημιουργικότητα για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Είτε εστιάζετε σε καλλιτεχνικές δημιουργίες, είτε σε παιδαγωγικές δραστηριότητες, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ένα εκπαιδευτικό περιεχόμενο που θα είναι εκπαιδευτικά ενδιαφέρον για το κοινό σας.

Εάν θέλετε να διδάξετε εξ αποστάσεως και να μοιραστείτε την εμπειρία και την τέχνη σας, έχουμε την λύση οι συμμετέχοντες να μάθουν, ενώ παράλληλα να επωφελούνται από την εκπαιδευτική διαδικασία από την άνεση τους.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

AP Stories Producer

WRITING THE LIGHT (2023)

Το «Writing the Light» διοργάνωσε και φέτος τον Αύγουστο μία 10ήμερη διαμονή, όπου οι συμμετέχοντες από διάφορες χώρες βυθίστηκαν στην αγιογραφία με τον αγιογράφο Δρ. Γιώργο Κόρδη στην Αθήνα στο χώρο της «Εικονουργίας» και στη Κρήτη στις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης.

Διαβάστε Περισσότερα
AP Stories Producer

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ (2013)

Υλοποιήσαμε μια επετειακή ταινία σε συνεργασία με την Σχολή Μωραΐτη και το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, αναδεικνύοντας την δύναμη που έχει η έμπνευση των παιδιών και η δημιουργικότητά τους.

Διαβάστε Περισσότερα
AP Stories Producer

ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΠΟΣ

Βιώνοντας με μαθητές τη μετάδοση γνώσης μέσα από το παιχνίδι. Ανταλλάσσοντας ιδέες και προβληματισμούς για το πώς θα σκαρώσουμε ένα σενάριο και θα πραγματοποιήσουμε το καθετί.

Διαβάστε Περισσότερα