ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΩΝ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ (2016-2017)
eBook

e-BOOK

«H μεγαλη αποσταση – Μνημες διαδρομης 42.195 μετρων»

AP Stories Producer

Σε αυτό το αλληλεπιδραστικό ηλεκτρονικό βιβλίο, έχουν χρησιμοποιηθεί πολλά ηλεκτρονικά χαρακτηριστικά δημοσίευσης. Ο ήχος, οι εικόνες και τα βίντεο φέρνουν τη ζωή σε αυτό το eBook και επιτρέπουν στον αναγνώστη να βιώσει τα κοινά συναισθήματα ενός μαραθωνοδρόμου.

Ο Αλέξανδρος Παπαχριστόπουλος, συγγραφέας, κινηματογραφιστής και δρομέας, άνθρωπος πολύπλευρος και σκεπτόμενος, στα σαράντα δύο κεφάλαια του βιβλίου, όσα και τα χιλιόμετρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου που διήνυσε, αφηγείται εμπειρίες από την προσωπική και επαγγελματική του πορεία, ζωντανεύει μνήμες και συναισθήματα από τη διαδρομή του στον αγώνα και ξεδιπλώνει τα πιστεύω του. Ένα ταξίδι αυτογνωσίας, μέσα από το οποίο, όπως λέει και ο ίδιος, “καλούμαστε να ξαναθυμηθούμε τα ουσιώδη που καθορίζουν την ανθρώπινη ζωή”.

Την σελιδοποίηση και την ηλεκτρονική έκδοση του βιβλίου ανέλαβαν και παρουσίασαν οι εκδόσεις “Publishopia” από την Stf Management στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι», δημιουργώντας και την αντίστοιχη εκδήλωση στο Facebook.

AP Stories Producer
AP Stories Producer

ΒΙΒΛΙΟ

«H μεγαλη αποσταση – Μνημες διαδρομης»

AP Stories Producer
AP Stories Producer

Το έργο αυτό είναι το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα και η έντυπη, αναθεωρημένη εκδοχή του διαδραστικού ηλεκτρονικού βιβλίου των εκδόσεων Publishopia.

Είναι καταχωρημένο στη ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ, την ελληνική βιβλιογραφική βάση δεδομένων και την σελίδα του βιβλιοπωλείου ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Για την αγορά της αγγλικής έκδοσης του βιβλίου μεταβείτε στο Etsy, ή  επικοινωνήστε με τον συγγραφέα (επικοινωνία).