ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΩΝ

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αν εκπροσωπείτε ένα μουσείο και ενδιαφέρεστε για προωθητικά βίντεο για μια έκθεση ή μια εκδήλωση,  Μπορούμε να σας ετοιμάσουμε με έναν ενδιαφέρον και ελκυστικό τρόπο ένα βίντεο, ώστε να προβληθεί η εκδήλωσή σας.

Για κάθε πολιτιστικό σύλλογο που επιθυμεί να μοιραστεί την πολιτιστική κληρονομιά του με το κοινό μέσω των κοινωνικών δικτύων, δημιουργούμε περιεκτικά και σύντομα βίντεο που μπορούν να αναρτηθούν σε κανάλια social media. 

Αν διαθέτετε ένα κατάστημα με αθλητικά είδη και επιθυμείτε να προσελκύσετε νέους πελάτες ή να παρουσιάσετε νέα προϊόντα σας, δημιουργούμε προωθητικά βίντεο με ξεχωριστό τρόπο.

Εάν είστε συγγραφέας και έχετε δημιουργήσει ένα αξιοσημείωτο έργο που θέλετε να μοιραστείτε με το κοινό ή έχετε ετοιμάσει μία εκδήλωση παρουσίασης, είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μια μοναδική οπτικοακουστική προσέγγιση.

Αναμένουμε με χαρά να δημιουργήσουμε μία αξέχαστη εμπειρία μαζί σας.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

AP Stories Producer

WRITING THE LIGHT (2023)

Το «Writing the Light» διοργάνωσε και φέτος τον Αύγουστο μία 10ήμερη διαμονή, όπου οι συμμετέχοντες από διάφορες χώρες βυθίστηκαν στην αγιογραφία με τον αγιογράφο Δρ. Γιώργο Κόρδη στην Αθήνα στο χώρο της «Εικονουργίας» και στη Κρήτη στις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης.

Διαβάστε Περισσότερα
AP Stories Producer

1821, ΤΟ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ (2021)

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, τα Αρσάκεια Σχολεία παρουσίασαν στους χώρους των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων της Εκάλης δύο ολοκληρωμένες σειρές έργων του ζωγράφου Γιώργου Κόρδη.

Διαβάστε Περισσότερα